HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai predstavil "Team Hyundai" - pet vrhunskih nogometašev ambasadorjev blagovne znamke Hyundai za UEFA EURO 2012TM

  • Hyundai predstavil "Team Hyundai" - pet vrhunskih nogometašev ambasadorjev blagovne znamke Hyundai za UEFA EURO 2012TM

    22. marec 2012

    Hyundai Motor Company, partner UEFA EURO 2012, je javnosti predstavil »Team Hyundai« - pet vrhunskih evropskih nogometašev, ki bodo v času trajanja evropskega nogometnega prvenstva prevzeli vlogo ambasadorjev blagovne znamke. Hyundaijevi izbranci za promocijo vezano na nogometno prvenstvo so Iker Casillas (Španija), Lukas Podolski (Nemčija), Giuseppe Rossi (Italija), Karim Benzema (Francija) in Daniel Sturridge (Anglija).

    Hyundai Motor Company je UEFA partner že več kot 12 let. Kot eden glavnih sponzorjev UEFA EURO 2012, bo Hyundai za potrebe prevoza ekip v uporabo izročil floto več kot 350 vozi Hyundai. Hyundaijeva flota vozil bo zagotavljala udoben, varen in nemoten prevoz kvalificiranim nogometnim reprezentancam, delegatom, članom organizacijskega odbora, sodnikom in predstavnikom medijev v času trajanja svetovnega prvenstva.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve