HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Najvišja ocena 5-ih Euro NCAP zvezdic za Santa Fe nove generacije

  • Najvišja ocena 5-ih Euro NCAP zvezdic za Santa Fe nove generacije

    29. november 2012

    Hyundai Santa Fe nove generacije je prejel najvišjo oceno petih zvezdic neodvisnega združenja potrošnikov Euro NCAP (European New Car Assessment Program). Odlični rezultati v vseh štirih kategorijah potrjujejo, da je Santa Fe, glede na doslej ocenjena vozila, eno izmed najvarnejših vozil in vodilni v svojem segmentu.

    Na področju zagotavljanja varnosti odraslih je, zahvaljujoč odlični zaščiti glav in teles potnikov, prejel oceno 96 odstotkov. V kategoriji varnost otrok je prejel oceno 89 odstotkov in 86 odstotkov za vgrajene varnostne pripomočke. Hyundaijevo zavezanost k doseganju najvišjih standardov dokazuje tudi ocena 71 odstotkov v kategoriji varnost pešcev. Santa Fe nove generacije je prvo Hyundaijevo vozilo opremljeno z aktivnim pokrovom motorja za zaščito pešcev, ki v primeru trčenja zagotavlja samodejni dvig pokrova motorja in dodatno zmanjša nevarnost poškodb pešcev.

    Santa Fe nove generacije je tako ob i30, i20, ix35, ix20, i40 in Velosterju že sedmo Hyundaijevo vozilo, ki je doseglo maksimalnih 5 Euro NCAP zvezdic. Odličen dosežek 5-ih zvezdic na preizkusnih trčenjih Euro NCAP pa ponovno dokazuje Hyundaieva nenehna prizadevanja k doseganju vrhunske varnosti. Ponaša se tudi z najpopolnejšo jamstveno shemo v avtomobilski industriji, Trojnim petletnim jamstvom, ki zajema petletno klasično jamstvo na brezhibno delovanje avtomobila brez omejitve prevoženih kilometrov, petletno jamstvo pomoči na cesti in petletni brezplačni program preventivnih pregledov avtomobila.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve